Pàgines

viernes, 13 de julio de 2012

Ja no tens excusa!!!

Ara ja no tens excusa per a poder fer bones fotos aquàtiques:
Ara amb Camera Mask el procés és molt més senzill. Amb aquestes ulleres de bussejar amb càmera digital incorporada, simplement hauràs de mirar el que vols fotografiar i prémer el botó. El procés no podria ser més simple i les ulleres tenen fins i tot uns punts de mira que t'ajudaran a enquadrar les fotos perfectament. El maneig és super senzill, amb només dos botons per controlar les diferents opcions.
 Aquestes ulleres poden fer tant fotografies de 5 MPIX com vídeos en resolució VGA. Podràs guardar unes quantes fotos en la seva memòria interna de 16Mb però si li afegeixes una targeta MicroSD podràs fer fotos submarines fins atipar-te. En una targeta de 1Gb et cabran fins a 2000 fotos i uns 50 minuts de vídeo. Quan surtis de l'aigua només cal connectar-les al teu ordinador mitjançant USB i podràs descarregar totes les fotos i vídeos que hagis fet i començar a donar enveja!Aquesta versió professional et permetrà fer Scuba amb aquestes ulleres ja que estan provades per submergir-se a 20m i inclouen un accessori per poder col · locar una torxa lluminosa Fins i tot graven so!


Per al manteniment de l'estanquitat de la càmera, és molt important seguir les instruccions del manual. En particular, és molt important estrènyer les rosques dels taps fins a la marca pintada a les ulleres ..

El millor regal per a aquells als que els agradi bussejar i fer fotos submarines!

No hay comentarios:

Publicar un comentario