Pàgines

jueves, 16 de abril de 2015

Ses càmeres més canyeres

Molt bones amics i amigues!!
Hem estat molt de temps sense actualitzar el bloc, no per falta de novetats, si no per falta de temps :(
Així que començam amb unes càmeres super canyeres que ens van arribar fa ja un parell de setmanes.


Començam per la càmera Olympus SH60.
Sa característica principal d´aquesta càmera és que porta la tecnologia d´estabilització d´imatge (IS), més habitual a les càmeres réflex, que contraresta els desenfocaments en cinc direccions, amb tanta eficàcia que permet fins i tot gravar un vídeo mentre et mous, i sense vibració!
L'objectiu zoom òptic 24x ofereix un interval de distàncies focals d'entre 25 i 600 mm i  amb el zoom Súper Resolució la capacitat d'ampliació es multiplica per dos, fins 48x, i permet apropar-se al màxim a subjectes allunyats gairebé sense perdre qualitat d'imatge.
Sa Olympus SH60 és una càmera multifunció, és a dir, amb la funció de gravació múltiple podràs immortalitzar els moments més especials, a més amb sa funció Foto en Vídeo inicia la gravació dels vídeos automàticament abans o després de realitzar una foto.


Una funció molt interessant pels que teniu alguns coneixements en fotografia es el seu Modo Manual, on podràs ajustar manualment el temps d'exposició, l'obertura i el nivell d'ISO al teu gust.
També hem de remarcar unes quantes funcions més com la panoràmica inteligent, on podràs aconseguir una panoràmica excel.lent només prement un botó.
Aquesta càmera també t´ajuda a fer fantàstiques fotografies nocturnes, ja que amb el mode nocturn activat, la càmera fa diverses fotos amb diferents exposicions i després selecciona la que té millor gradació. És una forma d'assegurar-se que les fotos tinguin l'exposició perfecta.
Per acabar senyalem dos funciones més que són l´enfocament tàctil i els once filtres màgics.
Si vols un poquet més d´informació pots anar a la web oficial d´Olympus.

Seguim amb ses Panasonic Lumix SZ8 i TZ55.
Amb sa Lumix SZ8 és possible ampliar la ràtio de zoom fins 24x, gràcies a la funció de Zoom Intel·ligent. L´estabilitzador Òptic d'Imatge suprimeix eficaçment el tremolor de les mans que tendeix a ocórrer quan es fan fotografies amb gran zoom.
Amb la connectivitat Wi-Fi, els usuaris poden connectar la càmera directament al seu telèfon intel·ligent o tablet en qualsevol lloc, sense necessitat d'un punt d'accés Wi-Fi. A més, els usuaris poden utilitzar el telèfon intel·ligent o tablet com un altre monitor, el que permet ajustar de forma remota l'enfocament o el zoom, així com disparar l'obturador.
La SZ8 inclou una gran varietat d'efectes creatius que afegeixen diversió a la fotografia com el Control Creatiu, el Retoc Creatiu o el Panorama Creatiu.


Sa Lumix TZ55 té més zoom (20x) que l´anterior, encara que té els mateixos megapíxels, una altra diferència és que la Lumix TZ55 fa videos Full HD i té mode Manual, un punt afegit pels que teniu algun coneixement en fotografia.


Com pots veure a s´imatge sa seva pantalla és abatible, el que facilita extraordinàriament l'autoretrat, tambe anomenat selfie ;)
Amb Power O.I.S. obtindràs precisió en la correcció que minimitza l'efecte borrós fins i tot en utilitzar un zoom potent i el mode  Actiu suprimeix eficientment la vibració del tremolor de mans en la gravació de vídeos.
Amb aquesta càmera podràs disparar a 10 fps (fotograma per segon) en mode de ràfega, fins i tot amb flash!
Gràcies a la varietat d'efectes de filtre del Control creatiu es pot afegir expressió artística i originalitat a les fotos i vídeos.
La funció Panorama creatiu permet crear fotos panoràmiques verticas i horitzontals dinàmiques amb un únic toc amb només girar la càmera.
Amb el Wifi integrat a la càmera podràs transferir les imatges al PC o a un altre dispositiu compatible, podràs controlar la càmera amb l´smartphone o tableta. Utilitzant Panasonic Image App en un smartphone o tableta podràs compartir les teves imatges a Facebook, Picasa o Flickr.

Olympus SZ-17 és una càmera compacta amb tecnologia IHS per a unes instantànies excepcionals, tant en fotografies com a vídeos.


Amb un zoom superangular de 24x (24-600) amb ell que podràs fer fotos doblant la seva magnificació fins 48x sense que les teves fotos es pixelen. Estabilitzador d'Imatge Dual i Macro telefoto perquè puguis apropar-te a l'escena tot el que vulguis sense capturar tu pròpia ombra o molestar al subjecte.
La SZ-17 també porta funcions creatives com la Foto amb Vídeo que grava un vídeo automàticament abans o després de fer una foto o els filtres creatius com Pop Art, estenopeico, ull de peix...

Per acabar xerrarem de sa Canon SX600.
El zoom òptic 18x i ZoomPlus 36X permeten apropar-se més a l'acció i ajuden a captar motius encara més llunyans amb un nivell de detall impressionant. Amb un ultra gran angular de 25 mm, pots ampliar la capacitat de l'enquadrament per captar grups grans i impressionants paisatges.


Amb la tecnologia de l'IS Intel·ligent de Canon, la càmera selecciona automàticament el mode d'estabilització de la imatge òptim entre 8 opcions, per garantir unes fotos i vídeos clars i detallats.
Si el que vols es enquadrar i disparar, amb Smart Auto podràs fer-ho ja que detecta l'escena i selecciona l'ajust perfecte entre 32 variables (21 en vídeo). La manera Híbrid Automàtic permet fer fotografies amb la manera Smart Auto i grava un clip de vídeo de 4 segons abans de cada tret, combinant tots en un divertit vídeo HD (720p).
I si el que vols és ser original, Canon SX600 t´ofereix Dispar Creatiu, només has de realitzar una fotografia i la càmera analitzarà l'escena i generarà automàticament cinc imatges creatives, a més de la fotografia original sense modificar.
HS System està dissenyat per donar a les teves imatges la qualitat que mereixen, fins i tot en condicions de poca llum. Gràcies a un processador DIGIC 4+ avançat i un sensor CMOS retroiluminat de 16 megapíxels, HS System produeix fotografies nítides amb el detall, els colors i l'ambient de l'escena, tal com les vas experimentar.
Amb el Wi-Fi integrat podràs connectar la càmera a l'smartphone  i afegir ubicacions de GPS a les teves imatges o per fer-te un selfie amb la funció de dispar remot. L'opció de Wi-Fi també et permet connectar-te amb impressores, ordinadors i altres dispositius compatibles per compartir i descarregar les imatges i vídeos fàcilment.

Esperam que aquest post t´hagi agradat i que i haver-te ajudat per si tenies colque dubte sobre aquest tipus de càmeres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario